Bobilparkering Kirkenes

Veibeskrivelse

Når du kommer til Kirkenes sentrum, følg veien mot Prestøya på E6 og ta av til venstre hvor Hurtigruten legger seg. Deretter følg veien 100m frem til du ser skilting om bobilparkering.

Informasjon

Kirkenes Havn KF har 12 oppstillingsplasser med strøm og 18 uten strøm. Ved benyttelse av bobilparkeringen forekommer det en avgift på 150 kr uten tilgang på strøm og 250 kr med tilgang på strøm per natt. Avgiftene inkluderer vann og tilgang på tømme stasjon av septiktank.

Innsjekking og utsjekk er kl. 12:00. Forhåndsbestilling av plasser er ikke tillat. Det kan forekomme kontroller av gjennomført betaling av plassene. 

Bobilparkeringen holder åpent hele sommersesongen og stenges for vinteren. (Mai - Oktober). 

Betaling

For betaling av parkering må man fysisk møte opp på bobilparkeringen. Der er det hengt opp skilt med informasjon om betaling og et kart over hvilke parkeringsplasser som er med eller uten strøm. 

Betalingsordningen som brukes er Stripe og Vipps. Med betalingsløsningen Stripe er det mulig å bruke VISA og Mastercard. Det samme gjelder Vipps. 

Betaling av parkering gjennomføres ved å skanne QR-koden på skiltet med mobil kameraet ved bobilparkeringen. Deretter velger du hvilke plass du ønsker å stå parkert ved. Husk å skrive inn registreringsnummeret på kjøretøyet før du gjennomfører betalingen. 

Hvis du opplever problemer eller har spørsmål til betalingen vennligst kontakt havnevakta.

Kirkenes bobilparkering

  • 00:00 - 23:59 Mandag - fredag